طراحی وب سایت | طراحی سایت

طراحی سایت و طراحی وب سایت

طراحی وب سایت | طراحی سایت

طراحی سایت و طراحی وب سایت

  • ۰
  • ۰

در سال های اولیه فراگیر و عمومی شدن طراحی سایت و افزای محبوبیت آن نزد کاربران، وب سایت های زیادی با عناوین تبلیغاتی نظیر { بهترین پشتیبانی از Netscape } یا { بهترین پشتیبانی از IE } در سرتاسر وب مشاهده می شدند.نحوه صحیح نمایش در مرورگرهای پرکاربرد آن زمان یک موفقیت و برگ برنده برای این دسته از وب سایت ها بشمار می آمد، از این رو هیچ کدام از ذکر آن در گوشه ای قابل مشاهده در صفحه اول دریغ نمی کردند.

multi-platform compatibility
اما امروز در کمتر وب سایتی چنین تبلیغاتی نظیر پشتیبانی صحیح در این مرورگر یا آن پلتفرم به چشم می خورند.

پشتیبانی از تمامی پلتفرم‌ها به عنوان یک اجبار و نه برگ برنده

امروز شیوه کار کاملا متفاوت تر از قبل دنبال می شود و جای هیچ تعجبی هم در آن نیست.امروز وب مسترها و مدیران وب سایت ها همه تلاش خود را برای جذب کاربر از طریق موتورهای جستجو و همچنین سایر روش های تبلیغاتی می کنند تا بتوانند در فضای رقابتی فشرده موجود باقی بمانند.حال کاملا غیرمنطقی است که پس از صرف هزینه و زمان زیاد به این منظور، تنها به این خاطر که کاربر از مرورگر یا در کل دستگاهی متفاوت استفاده می کند.از همین رو پشتیبانی از تمامی پلتفرم ها و مرورگرها نه به عنوانی امتیازی مثبت، بلکه یک الزام برای وب مسترها بشمار می رود.
برترین شرکت طراحی سایت کدام است؟
اگرچه با وجود تمامی تلاش ها باز هم ممکن است مرورگری به دلیل عدم پشتیبانی از استانداردهای وضع شده وب سایت شما را به طور صحیح نمایش ندهد، با این وجود مدیر وب سایت باید تلاش کند تا رنج وسیعی از کاربران را تحت پوشش قرار دهد.


در ادمه به بررسی برخی مشکلات ناسازگاری که نحوه نمایش وب سایت شما را ممکن است با مشکل مواجه کنند را بررسی خواهیم کرد.

مشکل رزولوشن صفحات

در سال ۲۰۰۰ بیشتر کاربران وب که از دسکتاپ استفاده می کردند، رزولوشنی برابر ۸۰۰×۶۰۰ داشتند.در مورد مابقی آن ها حدود ۳۱٪ از رزولوشن ۱۰۲۴×۷۶۸ و همچنین تنها ۸٪ از ۶۴۰×۴۸۰ استفاده می کنند.شرایط امروز کاملا متفاوت بوده و درصد بسیار بالایی از کاربران دسکتاپ رزولوشنی بالای ۱۰۲۴ پیکسل دارند، فارغ از این موضوع که با در نظر گرفتن پلتفرم، ۷۰٪ کاربران از دستگاه های همراه شامل گوشی های هوشمند و تبلت ها استفاده می کنند.

امروز بعید به نظر می رسد که دستگاهی با چنین رزولوشن هایی وجود داشته و با به طور مرسوم در اداره‌جات یا منازل مورد استفاده قرار بگیرد.پس بهتر است حداق رزولوشنی ۱۰۲۴ را برای وب سایت خود در نظر گرفته و از طرفی به طراحی سایت ریسپانسیو نیز توجه داشته باشید تا پوشش دهی دستگاه های با صفحه نمایش کوچک را نیز از دست ندهید.

پشتیبانی یا عدم پشتیبانی جاوااسکریپت

امروز مرورگرهای محبوب نظیر فایرفاکس، کروم، سافاری و اپرا مشکلی از لحاط کامپایل کردن کدهای جاوا اسکریپت ندارندو بعید به نظر می رسد که کاربری به غیر از این مروگرها استفاده کند.

پشتیبانی از مرورگرها
اما توصیه ما این است که با وجود امکانات فراوانی که HTML5 و مخصوصا CSS3 به ما می دهند بهتر است که تکیه بر کدهای جاوااسکریپت را تا حد ممکن کاهش داده و از قابلیت های آخرین نسخه زبان طراحی صفحات وب استفاده حداکثری را ببریم.

 آیا در طراحی سایت پشتیبانی از مرورگرها و پلتفرم‌های مختلف را در نظر گرفته‌اید؟

  • ۹۵/۰۴/۲۹
  • hadi sharifi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی